Friday, September 5, 2008

trötter

Som sagt.
Väldgt prodiktiv dag idag! Både från min och Rasmus sida!
Jag är ju fortfarade mycket nöjd med att jag gick upp 7, utan att egentligen behöva det. Tvättade 4 tvättar, sen kom Rasmus hem och käka frukost med mig och vi passade även på att åka till BoService och beställde tapeter till sovrummet. Kommer bli skitnice till det mörkgrå golvet! Ganska så direkt efter att jag komit hem så knackade en ABK-kille på dörren och frågade om hans målare var där... nopnop, de åkte igår vettu. Då blev han smått irriterad eftersom de tydligen ska ringa honom när de är klara... Inte mycket som går rätt till i detta satans företaget. Jag och Rasse har seriösa planer på att flytta från ABK. I alla fall så lades det in kvartstavar så nu ser det lilla rummet faktiskt ok ut. Förutom att golvet ligger på fel håll då.

Efter ALLT detta meck så är klockan bara 1100 och jag åkte till Amanda bästa frisören och klippte till min polisong och luftade till nackhåret. Vi bestämde även att jag skulle komma tillbaka vid 4 för att färga ögonbrynen! Check.

Hem, slöa en timme, sen tränade jag även idag! Så sjukt skönt. Dessvärre har jag ju "begåvats" med samma svett-teknik som far min. Inget ont om min far, han är världens bästa. Men det här med ansiktssvett är inte så kul! Så fort jag rör på mig så sprutar det svett ut pannan min! Och det är pappas fel! Mamma blir ju knappt varm av att träna! Så hennes fel kan det inte vara!

Efter att ha tränat o duschat och allt man ska göra så for jag in till stan igen för att färga brynen. En stackars ekorre höll på att stryka med! Han kutade preciiis framför mitt cykelhjul! Innan brynfärgningen hann jag även med att köpte en välbehövlig aniktskräm och småsmå flaskor som man kan ha rese-schampo i! Fiffigt som bara den!

Min underbaring till man gick också med på att avbryta mitt i allt tvättande och komma in till stan för att göra av med lite pengar! Vi handlade lite grejer på BoRett, eftersom jag har presentkort där! Blev lite sådär smått köpsugen, så min man offra nästan livet sitt för att jag skulle få handla. Nämligen så lyckades han vurpa på vägen in till stan. Och det var inte på vilket sätt som helst! Det var så att han liksom stoppa sin egen fot i sitt eget hjul och vurpade regält! Ja det är inte lätt alla gånger!

I alla fall, kom hem vid 6 lagade mat och åt. Rasmusen diskade och jag bakade minsann en kaka!! Visst har jag hunnit med så otroligt mycket idag! Kakstackarn tog vi sedan med oss till mor och far, där vi drack lite kvällskaffe och strök en duk!

Nu ska vi bränna en skojig skiva till vår diskreta bilfärd imorrn. Vi åker ju till El Stockholmo imorrn kl 7! WOHO ännu en tidig dag!

Later Dudes!

1 comment:

Anonymous said...

HURTBULLE :)