Tuesday, January 27, 2009

Idag har varit en riktigt trevlig dag! Ledig från jobbet för det första, vilket innebär att man får sova länge vilket är skönt =) Jag var ute och promenerade med min underbaraste lilla hund innan frukost. Riktigt skönt väder faktiskt, trots att inte solen inte visade sig. Hon är så duktig min hund. Hon måste vara världens snällaste AmStaff! Vi måste ju ha haft en otrolig tur som fick äran att ta hand om henne! Och vad hennes gamla ägare måste sakna henne. Tänker ofta på henne, tycker synd om henne som var tvungen att lämna bort sin fina hund. Bättre hund än vår får man leta efter =) Vi köpte lite nya grejer till henne i helgen. Bland annat en bur att ha i bilen, hon vande sig ganska så snabbt vid den. Good doggie! Och så har vi köpt en sele vi kan använda när vi cyklar med henne. Samt att vi tänkt testa weigh pulling. Hon blir liksom aldrig trött, hunden! Vi cyklade med henne i 20 min idag, då är hon ändå bara van vid att gå raska promenader, märktes knappt på henne att hon sprungit i 20 min!! Visserligen fick vi stanna ett par gånger så hon sprang inte non-stop, men ändå!! Vår ras gillar att arbeta, hon ser så lycklig ut när hon får dra Rasmus på hojen! Hon springer, ja jäääävlar vad hon springer!

Jag har nog inte berättat för er att jag har köpt mig en kamera? Det blev en Nikon D80, finally! Jonna försöker fibrilt lära mig konsten att fota manuellt, och det är roligt när man börjar till att se ljuset i tunneln, när det faktiskt blir skapliga bilder! Längtar till den dag solen tittar fram mellan limegröna blad så jag kan ge mig ut och fota en tidig vår. Eller när sommaren smyger sig på och de japanska körsbärsträden står i full blom... Sweet!

Nu är det "bara" två månader tills jag och Rasmus flyttar till den andra lägenheten! Tiden går så himla fort och det är så mycket man ska hinna med innan det är dags, så man blir lite smått stressad. Men nu är i alla fall adressändringen gjord, bredbandet uppsagt och elen omflyttad. Man går i rätt riktning.
Till helgen kanske jag kan få hjälp av pappa att måla i nya lägenheten. Får väl se om Gunilla hunnit tömma rummet ännu =)

Det får vara nog uppdatering för idag.
Over and out Kids.

1 comment:

Anonymous said...

http://www.yourwallpaper.se/designer_item.php?id=26



CHECK IT OUT SANDRA :)