Monday, March 3, 2008

omhändertagen

I och med visning av huset idag, så har mamma och pappa gästat mig lite. När jag kom hem från jobbet var inte bara maten klar och bordet dukat, de hade diskat och polerat och installerat och haft sig. Trevligt med föräldrar ibland alltså.

Försov mig i morse. Vaknade 10.07 Skall vara på jobbet INNAN 10. Kastade mig på telefonen för att ringa butiken. Ingrid svarar, en smula stressad. Inte för att jag inte var på plats, hon är "van" vid att jag försover mig lite då och då. Hon är stressad för att hon inte fått upp kassaskåpet. Alltså ingen växelkassa, inga nycklar till skåpen, inga presentkort. Piss. Visade sig att nyckeln till kassaskåpet gått sönder, en bit saknades. Visst, vi hade en extranyckel, meeeen! Den har man inte jättemycket användning av om den ligger I kassaskåpet... Det löser sig förhoppningsvis. Vi knåpade ihop en temporär kassa idag. Jättesnajsigt.

Jonna skulle komma till mig idag. Nu är klockan halv nio och jag börjar undra vart hon tar vägen. Vet att hon skulle till Simon och Emelie efter skolan. Hon kommer nog snart.

1 comment:

ellalala said...

haha, jag trodde hon skulle komma runt halv fyra, kanske fyra. Men hon kom nog närmare sju.